Tchibo

Fiecare ceașcă de cafea Tchibo face ca fiecare degustare sa fie un moment special. Cafeaua este obținută de la cele mai bune plantații de cultivare a cafelei din lume, din amestecuri de Arabica și Robusta pentru a da fiecărui sortiment gust și aroma unică.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Tchibo Creme Suisse este o cafea armonioasă din boabe de cafea Arabica din cele mai bune regiuni din America Latină. Producătorii au oferit o deosebită atenţie procesului de prăjire și astfel s-a obţinut o cafea cu un character blând cu note delicate de fructe. Fiecare ceașcă de cafea este imbogăţită cu o cremă consistentă făcând ca fiecare degustare sa...

  22,50 lei 23,00 lei
 • Tchibo Professional Cafe Crema & Espresso cafea boabe -500g, cu elemente glazurate de boabe de cafea prajite in stil spaniol.Cafeaua este supusa unui proces de prajire bine controlat, care-i confera aroma si intensitatea unui Espresso perfect. Acest sortiment este recomandata pentru uz profesional. Intensitate :4/6

  25,00 lei
 • Pahare din carton model Tchibo, 300 ml, realizate dintr-un carton superior pentru servirea si transportul eficient si in siguranta al bauturilor fierbinti precum cafea, cappuccino, espresso etc. Setul contine 100 bucati.

  24,50 lei
 • Pure Irish Cappuccino este o pulbere pentru bautura pe baza de cafea si cacao pentru cappuccino dupa o reteta irlandeza. Ideal pentru utilizarea la aparatele automate de vending.

  28,70 lei
 • Pahare din carton model Tchibo, 200 ml, realizate dintr-un carton superior pentru servirea si transportul eficient si in siguranta al bauturilor fierbinti precum cafea, cappuccino, espresso etc. Setul contine 100 bucati.

  20,50 lei
 • Tchibo Professional Espresso - o cafea creata special pentru iubitorii de espresso sau specialitatile pe baza de lapte. Are un continut mare de cafea Arabica , ce ofera un gust fin, aromat dar si puternic.  Intensitate:5/6

  47,50 lei
 • Tchibo Professional Café Crema -cafea 100% Arabica ce ofera o aroma intensa si crema catifelata. Tchibo Caffe Crema respecta traditia de prajire Tchibo oferind garantia calitatii.

  47,50 lei
 • Tchibo Espresso Speciale se remarcă prin gustul clasic și autentic al cafelei espresso din Italia. Această cafea are un amestec echilibrat de boabe de cafea care fac alegerea mai simplă pentru cei care își doresc o cafea intensă, ușor amăruie, cu note fine de miere.

  21,00 lei
 • Tchibo Topping Cappuccino Un minunat topping de crema din lapte, ideal pentru a fi folosit in cafenele si la preparerea specialitatilor: cappuccino, latte macchiato sau café latte. 

  25,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.