Tchibo

Fiecare ceașcă de cafea Tchibo face ca fiecare degustare sa fie un moment special. Cafeaua este obținută de la cele mai bune plantații de cultivare a cafelei din lume, din amestecuri de Arabica și Robusta pentru a da fiecărui sortiment gust și aroma unică.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Sortimentul Pure Tea Rooibos portocala si caramel este un ceai care te va incanta cu aroma fructelor de portocal si cu savoarea cremoasa a caramelului. Cutia contine 25 plicuri a cate 3 grame/plic.

  29,00 lei
 • Tchibo Espresso Speciale se remarcă prin gustul clasic și autentic al cafelei espresso din Italia. Această cafea are un amestec echilibrat de boabe de cafea care fac alegerea mai simplă pentru cei care își doresc o cafea intensă, ușor amăruie, cu note fine de miere.

  21,00 lei
 • Tchibo Creme Suisse este o cafea armonioasă din boabe de cafea Arabica din cele mai bune regiuni din America Latină. Producătorii au oferit o deosebită atenţie procesului de prăjire și astfel s-a obţinut o cafea cu un character blând cu note delicate de fructe. Fiecare ceașcă de cafea este imbogăţită cu o cremă consistentă făcând ca fiecare degustare sa...

  22,50 lei 23,00 lei
 • Tchibo Topping Cappuccino Un minunat topping de crema din lapte, ideal pentru a fi folosit in cafenele si la preparerea specialitatilor: cappuccino, latte macchiato sau café latte. 

  25,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.