Morra Origini Yirgacheffe, cafea boabe proaspat prajita, 250 g	Mărește

Morra Origini Yirgacheffe, cafea boabe origini, 250g

37,90 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Ethiopia este locul de nastere al cafelei. In padurile din regiunea Kaffa cafeaua arabica a crescut salbatic.

Cafeaua Etiopia Yirgacheffe este cultivata în zona montana, la o altitudine de peste 2000 m., intr-o zona restrânsă a regiunii Yirgacheffe. Cafeaua este spalata si uscata pe paturi africane la soare. Această cafea Arabica este considerată cea mai bună cafea din sudul Etiopiei, o regiune exotică cunoscută pentru cafele fine. Altitudinea de cultivare califică Yirgacheffe drept o cafea Strictly High Grown (SHG) / Strictly Hard Bean (SHB), datorită creșterii lente care permite timp suplimentar copacului să ofere nutrienți boabelor de cafea și să dezvolte cele mai bune arome.

Este de apreciat gustul unic - remarcabil de fin al acestui sortiment. Mai mult, cafeaua Arabica Etiopia Yirgacheffe se remarca printr-un corp mediu, echilibrat si complex. Sortimentul Ethiopia Yirgacheffe prezintă o aciditate clară, împreună cu gusturi intense, curate și note florale și fructate complexe. Cafeaua poate prezenta nuanțe de fructe de pădure sau vin.

Vă invităm să vă bucurați de senzații de gust surprinzătoare cu acest sortiment de cafea boabe,  single-origin, 100% Arabica.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate de cea mai bună calitate.

 

Origine: Ethiopia, Yirgacheffe

Fermier: Fermieri locali Yirgacheffe Coffee Farmers’ Cooperative Union

Altitudine: 1700-2200m

Varietate: Arabica Heirloom

Procesare: Spălată (washed)

Tip de prăjire: Medium Roast

Note: fructe de pădure, iasomie, lămâie

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 250 grame
Continut Cafea
Tip Cafea boabe
Aroma Fructe de padure

TE-AR MAI PUTEA INTERESA