Lavazza Tierra Brasile Intense Cafea Boabe 1 kg
search
  • Lavazza Tierra Brasile Intense Cafea Boabe 1 kg
  • Lavazza Tierra Brasile Intense Cafea Boabe 1 kg

Lavazza Tierra Brasile Espresso Intense cafea boabe 1kg

79,90 lei
Include TVA Livrare în 1-2 zile

  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de peste 170 lei
  • 400+ produse cu livrare rapida în 24-48 ore
  • Ai nevoie de ajutor? 0742 25 55 33
  • Zilnic reduceri și oferte speciale. Află primul!

Lavazza Tierra Brasile Espresso Intense este un amestec superior de boabe de cafea Arabica braziliana si boabe de cafea Robusta, spalata. Cafeaua va va incanta cu un gust armonios, cu note de ciocolata amaruie,  alune de padure si zahar din trestie de zahar.

Blend: 70% Arabica si 30% Robusta

Lavazza Tierra Brasile conține cafea din Lambari, Minas Gerais, unde Fundația Lavazza susține mai mult de 35 de comunități de fermieri de cafea la scară mică, ajutându-i să adopte tehnici agricole pentru îmbunătățirea calității cafelei, facilitarea accesului pe piață și abordarea schimbărilor climatice.

Alegand Lavazza Tierra Brasile înseamnă că puteți garanta un produs de cea mai bună calitate, datorită originii amestecului, pregătirii sale, căutării atente a celor mai bune boabe de cafea și prăjirii perfect echilibrate a boabelor de cafea din exterior spre interior. Numele său provine de la proiectul de responsabilitate socială Lavazza, născut în 2002, de a îmbunătăți condițiile sociale și de mediu și tehnicile de producție ale micilor comunități de producători de cafea. Acest proiect este realizat de către Giuseppe și Pericle Lavazza Foundation, o organizație non-profit caritabilă care, de la înființare, a promovat și susținut 35 de proiecte.

Produs Certificat Rainforest Alliance.

Intensitate:4/5

Aciditate:2/5

Dulceata:3/5

Corp:4.5/5

Aroma:4/5

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand
Lavazza
Gramaj
1 kg
Continut
Cafea
Tip
Cafea boabe
Aroma
Intensa