• La reducere!
Bitaco Ceai negru Chai Vanilla 10 plicuri
search
  • Bitaco Ceai negru Chai Vanilla 10 plicuri

Bitaco Ceai negru Chai Vanilla 10 plicuri

29,99 lei
Include TVA Livrare în 1-2 zile

  • Cafea de top
  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de peste 170 lei
  • 400+ produse cu livrare rapida în 24-48 ore
  • Ai nevoie de ajutor? 0742 25 55 33
  • Zilnic reduceri și oferte speciale. Află primul!

VANILLA CHAI (ceai negru)-10 plicuri*2g

Ingrediente:

Amestec de ceai negru, ghimbir, cuișoare, scorțișoară și aromă naturală de vanilie din care rezultă acest ceai de plante.

Descriere:

Vanilla Chai reprezintă magie în fiecare ceașcă. În acest amestec, ceaiul nostru negru organic și special cultivat în Columbia și recoltat manual de către culegători specializați, întâlnește specii diferite și bogate, cum ar fi ghimbir, cuișoare, scorțișoară, lemn dulce, piper, semințe de cardamon și dulceața delicată a vaniliei. Cu fiecare înghițitură din acest amestec minunat, veți experimenta note picante persistente, ușor picante și cremoase în cerul gurii. Vanilla Chai Bitaco: un amestec special pentru un moment de conexiune.

Umple ceașca ta de magie cu Bitaco Vanilla Chai. Este magic și oferă un delicat răsfăț în fiecare ceașcă.

Sortimentul nostru special de ceai negru organic este singurul de acest tip cultivat în Columbia și cules manual de culegători specializați. Este ideal pentru a-ți începe dimineața, deoarece te umple de energie, oferind o formă unică de complexitate în ceașca ta.

Tăria ceaiului nostru se amestecă cu arome atent alese de ghimbir, cuișoare, scorțișoară, lemn dulce, piper, semințe de cardamon și dulceața subtilă a vaniliei, rezultând un produs aromat, cremos și dulce.

Vanilla Chai este un nou și rafinat sortiment oferit de Bitaco, o ceașcă de magie.

Preparare:

Adaugă apă fierbinte la 95ºC peste plicul de ceai. Lasă la infuzat timp de 3 minute și scoate plicul. Pentru a pregăti o versiune rece a ceaiului, prepară prima oară infuzia în apă caldă timp de 3 până la 5 minute, apoi scoate plicul, lasă să se răcească și adaugă îndulcitor și gheață. 

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand
Bitaco
Continut
Ceai
Tip
Ceai infuzabil
Aroma
Ceai negru
Cafea de top
Da