Promo PACHET PROMO DIAMOND Mărește

Pachet Promo Diamond cafea boabe

172,00 lei

184,90 lei

-12,90 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL DIAMOND contine:

1 kg Morra Espresso cafea boabe +

1 kg Lavazza Super Gusto UTZ cafea boabe +

1 kg Julius Meinl Caffe Crema Premium Collection cafea boabe.

Morra – Celebrating Good Taste - o cafea boabe creată pentru celebrarea bunului gust și a clipei perfecte în care savurezi un espresso echilibrat.

Procesul de prăjire a fost realizat special pentru a scoate în evidență aroma specifică a unui espresso distinct, cu profil de prăjire medium dark. Nuanțele fine de caramel, condiment și ciocolată, aciditatea medie spre scăzută, sunt toate armonizate, pentru a oferi ocazia perfecta de celebrare a bunului gust!

Produs recomandat pentru espresso.

Cu fiecare ceașcă de cafea Morra pe care o savurezi, aromele nuanțate de caramel și ciocolată te vor surprinde, precum și îmbinarea acidității cu delicata cremă a unui espresso. 

Lavazza Super Gusto UTZ este o cafea cu un gust bogat cu note placute de cacao si caramel. Această cafea este un amestec optim de cafea Arabica de înaltă calitate din America de Sud și cafea Robusta din Asia. Lavazza Super Gusto este o cafea produsă în mod durabil și în conformitate cu standardele UTZ.

Julius Meinl Caffe Crema Premium Collection-este un  amestec ideal de boabe de cafea Arabica 100% din cele mai colorate regiuni din Brazilia și America Centrală și din boabe de cafea Robusta selectată din Asia dau acestui amestec cremozitate și aroma intensă cu nuanțe de alune.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Brand Pachete smart
Gramaj 1 kg
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA