Dallmayr

În spatele fiecărui brand de cafea se află o poveste plină de savoare. Descoperă aromele gamei Dallmayr - cafea boabe sau măcinată.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Pachet 12 x Dallmayr Prodomo cafea boabe 500g

  256,80 lei 300,00 lei
 • Apreciată de generaţii încoace: Dallmayr Prodomo este un amestec premium de cele mai fine boabe de cafea Arabica. Soiurile care scot în evidenţă aroma provin din Etiopia, ţara de origine a cafelei. Dallmayr Prodomo boabe are un conținut ridicat de cafeină, dar este special rafinată pentru a fi eliberată de gustul amar.

  22,00 lei 25,00 lei
 • Dallmayr Crema d'Oro Intensa - caracterul acestei cafele bune, 100% Arabica, este dat de o cremă fină și o aromă echilibrată. Prăjită cu grijă aceasta iși dezvaluie întreaga aromă în cana de cafea. Te va seduce gustul intens cu cremă fină și te va ademeni cu ecouri din Italia. Perfectă pentru cappuccino sau latte macchiato. Intensitate: 4/5 Prăjire: 4/5...

  48,00 lei 54,00 lei
 • Cafeaua boabe Dallmayr Espresso D'oro se distinge printr-o cremă bogată, aurie. Aroma este puternică, cu o notă amăruie subtilă. Boabele superioare de cafea Arabica si Robusta sunt atent selecționate și prăjite încet special pentru prepararea cafelei în aparate espresso. 

  48,00 lei 54,00 lei
 • Dallmayr Prodomo Decofeinizată - aceasta cafea este un amestec in care se folosesc cafele nobile 100% Arabica, de munte decofeinizate, rafinate special şi finalizate prin procesul de prăjire Dallmayr pentru atingerea aromei caracteristice. Savuraţi o cafea armonioasă cu aromă plină.  Intensitate: 3/5 Prăjire: 3/5 Aciditate: 3/5

  22,90 lei 26,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.