- La reducere!
- -21,76 lei
Dallmayr Crema D'oro Schumli este un amestec deosebit de bine echilibrat, preparat conform unei retete elvetiene. Pentru aceasta specialitate, boabele sunt atent selectate si prajite la temperaturi scazute. Aceasta metoda dezvaluie optim aromele.
Rezultatul este o cafea moale cu o aroma plina si aciditate scazuta, rafinata cu note de nuci si ciocolata.
"Schumli" este strans asociat cu cultura elvetiana a cafelei, caracterizata prin calitate si precizie. Aparatele automate de cafea de inalta calitate au fost dezvoltate de timpuriu in Elvetia -perfecte pentru prepararea Schumli.
"Schumli" in germana elvetiana inseamna "spuma", care se formeaza in timpul procesului de preparare a cafelei.
Prajirea se situeaza undeva intre o prajire inchisa la culoare de espresso si o prajire mai usoara a cafelei filtrate, ceea ce face ca Schumli sa fie exceptional de versatil. Este ideal pentru barista, pentru cei carora le place sa experimenteze acasa.
Pentru a obtine cea mai buna experienta aromatica Schumli, macinati intotdeauna boabele proaspete la o setare fina de macinare. Presiunea de preparare trebuie sa fie intre 8 si 10 bari, iar temperatura de preparare trebuie sa fie intre 88 si 95 grade Celsius
Schumli are un gust excelent simplu, cu spuma de lapte sau condimentat. Pentru aceasta trebuie sa macinatati cafeaua cu condimente precum scortisoara, nucsoara sau cardamom. Aceasta confera cafelei o nota orientala delicata.
Boabele de cafea sunt sigilate imediat dupa prajire pentru a le pastra aroma. Supapa previne contactul aerului cu boabele prajite. Acest lucru le pastreaza aroma completa.
Intensitate:6/10
Prajire: medie
Note aromatice:Nuci si ciocolata
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.
S-ar putea sa-ti placa