Pellini

Cafeaua Pellini - Un ritual zilnic care devine o experiență de vis.


Fiecare ceașcă de cafea espresso include toată experiența Pellini, tradiția și expertiza de a crea amestecuri de calitate superioară.


Autenticitate și pasiune: așa se creează toate amestecurile Pellini, o selecție completă dedicată experților din cafenele și acum disponibili și pentru consumul casnic.
Alege experiența unui ritual zilnic unic și distinctiv.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Pellini Top 100% Arabica este cafeaua care te va cuceri cu  aroma consistenta cu un caracter puternic și bogat. Este o cafea boabe perfect prajita cu un gust puternic si o aroma desavarsita ce nu te lasa indiferent. Metoda de prăjire medie și lentă îi conferă acestui amestec un gust armonios și persistent.

  97,00 lei 104,00 lei
 • Pellini Espresso Bar N.9 Cremoso - o cafea cu gust bogat și armonios, oferă aroma și caracterul espressorului tradițional italian. Un amestec de excepție de cafea boabe Arabica și cafea boabe Robusta. Nivel de prăjire: mediu Acest sortiment este perfect pentru pasionații de cafea ce-și doresc un espresso ușor, cu caracter puternic și un caimac consistent...

  67,00 lei 77,00 lei
 • Pellini Espresso Bar No.82 Vivace este espresso-ul italian original și întotdeauna o plăcere!Acest sortiment este succesor al popularului Pellini Classico. Cafeaua ideală pentru acasă și pentru birou. O combinație de boabe cafea de calitate superioară: 60% Arabica și 40% Robusta. Nivel de prăjire: mediu Aroma și gust: echilibrate, perfecte pentru un...

  56,00 lei 68,13 lei
 • Pellini Espresso Bar No3 Gran Aroma, cafea 100% Arabica, ofera un espresso traditional italian de o calitate superioara. Procesul atent de producție al cafelei Pellini consta in prăjirea lentă, care variază in funcție de soiul de boabe pentru o varietate nobilă de arome. Note de ciocolată și miere.

  76,50 lei
 • Pachetul contine 6 kg de cafea boabe Pellini Top 100% Arabica. Pellini Top 100% Arabica este cafeaua care te va cuceri cu  aroma consistenta cu un caracter puternic și bogat. Este o cafea boabe perfect prajita cu un gust puternic si o aroma desavarsita ce nu te lasa indiferent. Metoda de prăjire medie și lentă îi conferă acestui amestec un gust armonios...

  576,00 lei 624,00 lei
 • Pellini Top 100% Arabica - cafea macinata cu o aroma deosebita, cu un gust complet, obtinuta din boabe de cafea 100% Arabica, prajite mediu si indelungat, ce ofera un gust desavarsit, cu o aroma intensa si bogata. 

  21,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.