Pellini

 • Pellini Espresso Aroma Oro este un amestec de boabe de cafea de cea mai bună calitate, atent prăjite pentru a se putea evidenţia aromele cuceritoare. Este o cafea cu un gust delicat și cremă bogată, perfectă pentru un espresso, cappuccino sau latte macchiato.

  90,00 lei 98,00 lei
 • Pellini No82 Vivace este espresso-ul italian original, negru nobil - întotdeauna o plăceresuccesor al popularului Pellini Classico. Cafeaua ideală pentru acasă și pentru birou :60% Arabica și 40% Robusta.

  60,50 lei
 • Pellini Aroma Oro Gusto Intenso- este cel mai bun amestec de cafea de la Pellini. Această cafea este recunoscută pentru calitatea boabelor: corpolente, netede, perfect prăjite pentru a se obţine o cafea intensă și cremoasă. Este ideală pentru baruri, restaurante,  dar și pentru birouri pretenţioase.

  90,00 lei 98,00 lei
 • Pellini Top 100% Arabica este cafeaua care te va cuceri cu  aroma consistenta cu un caracter puternic și bogat. Este o cafea boabe perfect prajita cu un gust puternic si o aroma desavarsita ce nu te lasa indiferent. Metoda de prăjire medie și lentă îi conferă acestui amestec un gust armonios și persistent.

  95,50 lei 104,00 lei
 • Pellini Cremoso Nr 9 - boabe de cafea întregi. Cremoso este perfect pentru bautorii de cafeace-si doresc un espresso ușor, cu caracter puternic și un caimac consistent și stabil.

  72,00 lei 77,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.