Pellini

 • Pellini Espresso Aroma Oro este un amestec de boabe de cafea de cea mai bună calitate, atent prăjite pentru a se putea evidenţia aromele cuceritoare. Este o cafea cu un gust delicat și cremă bogată, perfectă pentru un espresso, cappuccino sau latte macchiato.

  96,00 lei 98,00 lei
 • Pellini Aroma Oro Gusto Intenso- este cel mai bun amestec de cafea de la Pellini. Această cafea este recunoscută pentru calitatea boabelor: corpolente, netede, perfect prăjite pentru a se obţine o cafea intensă și cremoasă. Este ideală pentru baruri, restaurante,  dar și pentru birouri pretenţioase.

  90,00 lei 98,00 lei
 • Pellini Cremoso Nr 9 - boabe de cafea întregi. Cremoso este perfect pentru bautorii de cafeace-si doresc un espresso ușor, cu caracter puternic și un caimac consistent și stabil.

  72,00 lei 77,00 lei
 • Pellini Top 100% Arabica este cafeaua care te va cuceri cu  aroma consistenta cu un caracter puternic și bogat. Este o cafea boabe perfect prajita cu un gust puternic si o aroma desavarsita ce nu te lasa indiferent. Metoda de prăjire medie și lentă îi conferă acestui amestec un gust armonios și persistent.

  99,00 lei 104,00 lei
 • Pellini No82 Vivace este espresso-ul italian original, negru nobil - întotdeauna o plăceresuccesor al popularului Pellini Classico. Cafeaua ideală pentru acasă și pentru birou :60% Arabica și 40% Robusta.

  60,50 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.