Pellini decaffeinato Naturale
În timpul unui proces natural de decofeinizare, cofeina este extrasă selectiv din boabele de cafea folosind dioxid de carbon, un element natural care se găsește și în aerul pe care îl respirăm. Astfel, profilul aromatic al cafelei rămâne neschimbat.
Descoperiți boabele de cafea prăjite Pellini, care se disting prin aroma lor unică și inconfundabilă.
Amestecurile exclusive, create din soiuri Arabica și Robusta atent selectate, sunt prăjite cu atentie pentru a spori aromele și savoarea autentică a cafelei.
Datorită inovațiilor tehnologice și de producție, Pellini asigură prospețime și profiluri aromatice excepționale. Fiecare amestec este creat de o echipă de degustători calificați pentru a oferi o calitate constantă și un gust distinctiv.
Note: Fructe uscate si smochine.
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.
S-ar putea sa-ti placa