Morra Origini Costa Rica Tarrazu, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g Mărește

Morra Origini Costa Rica Tarrazu, cafea boabe origini, 250g

38,30 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Costa Rica Tarrazu SHB

Costa Rica are 8 regiuni de cultivare a cafelei, dintre care cea mai faimoasă este Tarrazú. Cunoscută în întreaga lume pentru boabele de calitate fină și priveliștile uluitoare.

Regiunea Tarrazu este situată în zona montană din Costa Rica și este cunoscută pentru producția de cafea cu aroma distinsă. Cafeaua din Costa Rica este cultivată în „fincas” (ferme) montane, la 1200 până la 1800 de metri deasupra nivelului mării. Regiunea Tarrazú este cunoscută local sub denumirea de „Los Santos” din cauza cantoanelor sale (asemănătoare orașelor) care poartă numele unor diverși sfinți.

Cafeaua de cea mai bună calitate este etichetată Strictly Hard Bean sau SHB și este rezervată cafelei cultivate la peste 1.200 de metri. Se estimează că aproape 95% din cafeaua cultivată în regiunea Tarrazú se încadrează în categoria SHB.

Cafeaua din această zonă este cunoscută pentru aroma complex pe care o prezintă celui ce o degustă.

Când veți deschide pentru prima dată o pungă de cafea din regiunea Tarrazú, veți fi întâmpinați de o aroma plăcută de ciocolată neagră. Prin preparare, notele de cacao, ciocolată și malt vor fi cele simțite din plin.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate de cea mai bună calitate.

 100% Arabica.

 

Origine: Tarrazu

Fermier: Fermieri locali

Altitudine: 1200-1900m

Varietate: Caturra

Procesare: prin spălare (washed)

Tip de prăjire: Medium

Note: ciocolată, malț

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 250 grame
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA