Morra Origini Peru Tres Mosqueteros, cafea origini, proaspat prajită
search
  • Morra Origini Peru Tres Mosqueteros, cafea origini, proaspat prajită
  • Morra Origini Peru Tres Mosqueteros, cafea origini, proaspat prajită

Morra Origini Peru Tres Mosqueteros, cafea boabe origini, 250g

36,90 lei
Include TVA Livrare în 1-2 zile

  • Cafea de top
  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de peste 170 lei
  • 400+ produse cu livrare rapida în 24-48 ore
  • Ai nevoie de ajutor? 0742 25 55 33
  • Zilnic reduceri și oferte speciale. Află primul!

Peru este bogat în diversitate și același lucru s-ar putea spune pentru cafeaua sa. Peru este al 11-lea producător de cafea din lume, dar oferă mult mai mult decât doar cantitate. Cafeaua peruviană constă exclusiv din tipul Arabica.

Producția de cafea a început în Peru în anii 1700. Există mai mult de 110.000 de cultivatori de cafea în Peru, dintre care majoritatea sunt indigeni. Peru este recunoscută la nivel global pentru producerea boabelor de cafea Arabica de înaltă calitate, cultivate tradițional, la umbră.

Echipa Morra Origini vă invită să descoperiți acest sortiment de cafea boabe , care provine din principala zonă de cultivare a cafelei - Chanchamayo. De aici provine aproape 40% din producția totală de cafea din Peru. Fermele sunt răspândite pe versanții Anzilor, iar arborii de cafea sunt plantați în locuri umbrite, protejați de lumina directă a soarelui.

Microclimatul alpin mai rece face ca boabele de cafea să crească și să se maturizeze mai lent, ceea ce se reflectă în corpul său plin și gustul său armonios. Cu toate acestea, acest lucru se reflectă în recoltă asupra cantității sale - 10 saci la hectar. Recoltarea se face manual, cireșele de cafea sunt spălate și apoi uscate la soare pe terase mici. Cafeaua este cultivată aici în mod organic, fără utilizarea pesticidelor chimice și în spiritul practicilor agricole durabile.

 Cafeaua Peru Tres Mosqueteros, single origin, 100% Arabica, are un corp plin, gust intens de cacao, de nuci și castane prăjite și aromă de caramel. Aciditatea este foarte scăzută.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate de cea mai bună calitate.

 

Origine: Peru, Chanchamayo

Fermă: La Merced

Altitudine: 1200-1500m

Varietate: Catimor, Catuai, Bourbon

Procesare: Washed

Tip de prăjire: Medium

 Note: ciocolată neagră, malț, caramel, nuci.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand
Morra Origini
Gramaj
250 grame
Continut
Cafea
Tip
Cafea boabe
Aroma
Ciocolata
Cafea de top
Da