Bitaco Ceai verde Premium 10 plicuri Mărește

Bitaco Ceai verde Premium 10 plicuri

29,99 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

ORGANIC PREMIUM G REEN TEA (ceai verde) 10 plicuri*1.2g

Ingrediente:ceai verde organic prăjit

Organic Premium Green Tea este un ceai verde rafinat, cultivat în munții din Bitaco, Columbia, și cules manual pentru a îți oferi ce e mai bun din recolta noastră. Acest ceai este pur și simplu fermecător: O aromă specială, unică, care oferă simțurilor o experiență gustativă caldă, revigorantă, ușor dulce. Ceaiul nostru verde trece printr-un proces de prăjire care îi produce note fructate, ușor astringente și un gust mai tropical, dulce. Organic Premium Green Tea este un ceai vrac de frunze, fără ca acestea să fie rupte, elegant și cu o culoare deschisă, având o aromă prăjită delicată și un gust ușor dulce.   

Umple-ți ceașca de magie cu Bitaco Organic Premium Green Tea. Trezește-ți capacitatea de a fi uimit cu fiecare ceașcă a unei arome unice de ceai verde organic.

Crescut în grădina noastră de ceai situată în Anzii Columbiei, reprezintă un soi special de frunze de ceai, culese manual de culegătorii noștri specializați în a îți oferi tot ce e mai bun din culturile noastre.

Acest ceai pur și simplu te vrăjește, cu o aromă artizanală, prăjit și organic, care te va surprinde cu note naturale dulci și de fructe.

Ceaiul verde organic premium, un ceai exclusiv oferit de Bitaco, o ceașcă de magie. 

Preparare:

Adaugă apă fierbinte la 95ºC peste plicul de ceai. Lasă la infuzat timp de 3 minute și scoate plicul. Pentru a pregăti o versiune rece a ceaiului, prepară prima oară infuzia în apă caldă timp de 3 până la 5 minute, apoi scoate plicul, lasă să se răcească și adaugă îndulcitor și gheață. 

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

 

 

Brand Bitaco
Continut Ceai
Tip Ceai infuzabil
Aroma Ceai verde

TE-AR MAI PUTEA INTERESA