Promo Pachet 5 x Cutii Capsule Tassimo Jacobs Caffe Crema Classico XL Mărește

Set 5 x Cutii Capsule cafea, Jacobs Tassimo Cafe Crema XL, 80 bauturi x 215 ml, 80 capsule

145,50 lei

156,20 lei

-10,70 lei

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Pachetul contine 5  Cutii Capsule cafea, Jacobs Tassimo Café Crema XL, 80 bauturi x 215 ml, 80 capsule.

Capsulele Tassimo Caffè Crema Classico XL sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de cafea clasică. Producătorii și-au folosit talentul pentru a obține un produs care respectă tradiția rețetei germane.

Este o cafea delicioasă, cu un strat gros de spumă și cu un gust intens. Această cafea este alegerea cea mai bună pentru startul fiecarei zile.

Lasa-te surprins de cafeaua Tassimo Jacobs Caffè Crema Classico XL , creata pentru a-ti oferi sansa de a trai o experienta inedita. Cu un gust intens, pur si o aroma complexa, dar echilibrata, cafeaua proaspat macinata te va aduce mai aproape de o experienta incantatoare, lipsita de compromisuri. 

Cafeaua Tassimo Jacobs Espresso Caffè Crema Classico XL reprezinta promisiunea unui vis devenit realitate. Istoria magica a Alintaromei a inceput in anul 1895, atunci cand Johan Jacobs si-a propus sa le ofere oamenilor sansa de a savura cea mai proaspata cafea din lume.
Ceea ce parea doar un vis a devenit realitate! Dupa mai bine de 100 ani, magia Alintaromei Jacobs asigura momente de pura incantare in bucatariile a milioane de persoane din intreaga lume.
Acum si tu poti experimenta mai mult decat aroma unei simple cesti de cafea Jacobs Espresso Caffè Crema Classico XL.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.

  

Brand Capsule Jacobs Tassimo
Continut Cafea
Tip Capsule cafea
Aroma Intensa

TE-AR MAI PUTEA INTERESA