LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Produse recomandate

 • Illy Espresso boabe 250g este o cafea recunoscută datorită gustului magnific - un gust și o aromă obținute din pasiunea și talentul  producătorilor, care au ridicat la nivel de artă prăjirea boabelor de cafea Arabica 100%. Această cafea este recomandată atât pentru consumul de  acasă  cât și de la birou, oferind relaxare și satisfacție.

  31,00 lei 35,00 lei
 • Doncafe Espresso Intense este o cafea specială pentru aparatele de cafea vending. Este unică prin gustul intens, dulce-amărui, fiecare ceașcă de cafea fiind îmbogațită cu o cremă consistentă, de culoarea chihlimbarului.

  22,90 lei 31,00 lei
 • Capsule Tassimo L'OR Long Classique -o cafea preparată după o rețetă clasică, îmbogățită cu aroma L’Or, Café Crema este băutura pe care o poți savura în orice moment al zilei.

  27,00 lei
 • Aparatul Saeco Lirika detine un rezervor de apa care se poate scoate, un meniu pentru programare si patru butoane de selectie. Printre alte functii, aparatul poate prepara doua cesti de cafea simultan.

  2 150,00 lei 2 190,00 lei
 • L'OR Espresso Forza boabe 500g- pentru cei care sunt indragostiti de experientele oferite de cafeaua neagra si intensa.

  35,00 lei
 • Cafes Richard Bolivie –este răspunsul așteptărilor clienților din ce in ce mai mult atrași de consumul responsabil. Eticheta ecologică nu este numai sinonim cu respectul pentru resursele pământului, se extinde la calitatea vieții oamenilor care lucrează și la bunăstarea consumatorilor. Este o cafea de calitate, bogată în arome .  Savurați-o, sigur veți fi...

  190,00 lei
 • Cafea Covim Orocrema are o aromă subtilă, aciditate scăzută și intensitate care surprinde plăcut. Este o cafea bună și în diminetile ploioase și în cele cu soare, reușind de fiecare dată să ofere clipe de plăcere. Cafea Covim Orocrema este recomandată in special pentru espresoarele profesionale si automatele vending.      

  23,00 lei 27,00 lei