• Nou
Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g
search
  • Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g
  • Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g
  • Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g
  • Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g
  • Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g

Morra origini Columbia Jairo Arcila, cafea boabe origini, 250g

127,99 lei
Include TVA Livrare în 1-2 zile

  • Cafea de top
  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi de peste 100 lei
  • 400+ produse cu livrare rapida în 24-48 ore
  • Ai nevoie de ajutor? 0742 25 55 33
  • Zilnic reduceri și oferte speciale. Află primul!

Acest sortiment de cafea a fost cultivat la o altitudine de 1500 m, la ferma Santa Monica, situată în regiunea Quindío, Columbia, administrată de către Jairo Arcila.

Sortimentul Columbia Quindio este parte a celor mai exotice soiuri prelucrate, cu profiluri unice,  ce aduc un aer nou pentru cafeaua columbiană.

Această cafea dezvăluie un profil aromatic complex datorită expunerii timp de 72 de ore la un proces de fermentație anaerobă uscată. În această etapă de fermentație au fost adăugate pulpă de fructul pasiunii și drojdie de vin. Cireșele de cafea au fost apoi puse să se usuce pe paturi înălțate până când s-a atins conținutul ideal de umiditate.

Rezultatul procesului este o cafea unică, strălucitoare și dulce, cu note de fructul pasiunii, panela (trestie de zahăr), ciocolată dulce, de care vă puteți bucura în fiecare ceașcă de espresso sau cappuccino.

Acest microlot este 100% Arabica, varietate Castillo. Acest soi a fost dezvoltat de Federación Nacional de Cafeteros.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

Origine: Colombia Quindio

Fermier: Jairo Arcila

Ferma: Santa Monica

Altitudine: 1450-1500 m

Varietate: Castillo

Procesare: Honey - 72 ore fermentare – Fructul pasiunii

Cupping: 88.25

Recoltă: 2024

Tip de prăjire: Medium

Note: Fructe galbene, note florale, fructul pasiunii, panela (trestie de zahăr), ciocolată dulce.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand
Morra Origini
Gramaj
250 grame
Continut
Cafea
Tip
Cafea boabe
Aroma
Fructata
Cafea de top
Da

S-ar putea sa-ti placa