J. J. Darboven

 • Movenpick  Espresso Boabe - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Este un amestec ideal de boabe de cafea Arabica si Robusta, supuse unui proces de prajire atent supravegheat pentru a se obtine o cafea cu un gust de neuitat.

  51,00 lei
 • Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest -cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  47,50 lei
 • Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica, a fost supus unui proces de prăjire ușor astfel încât toate aromele să se poată evidenția în fiecare sorbitură.

  23,00 lei 30,00 lei
 • Cafeaua Movenpick Der Himmlische este unul din cafele cele mai bune ale producatorului J.J.Darboven, o selectie de boabe 100% Arabica ce impresioneaza prin aroma bogata si gustul complet. Secretul acestui amestec incomparabil este combinarea a 9 tipuri de cafea diferite, prajite si macinate dupa o reteta speciala elvetiana. 

  21,50 lei 29,00 lei
 • Darboven Cafea Verde Espresso Bio – este o cafea cu un gust desăvârșit, o cafea organică ce susţine ideea de durabilitate a mediului. Micii producători practică o agricultură ecologică, certificată în conformitate cu Regulamentul Organic al U.E. Acest tip de agricultură oferă sentimentul celui care o practică de protejare a mediului pentru generaţiile...

  60,00 lei 65,00 lei
 • Movenpick Caffe Crema Gusto Italiano Intenso

  51,50 lei
 • Mövenpick Caffe Crema este o cafea  in care au fost folosite boabe atent selectionate  de cafea Arabica 100%, supuse unui proces lent de prajire. Aceasta cafea  impresioneaza prin aroma inconfundabila , cu un gust divin si crema consistenta.

  50,00 lei 51,50 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.