J. J. Darboven

 • Movenpick  Espresso Boabe - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Este un amestec ideal de boabe de cafea Arabica si Robusta, supuse unui proces de prajire atent supravegheat pentru a se obtine o cafea cu un gust de neuitat.

  51,00 lei
 • Mövenpick Caffe Crema este o cafea  in care au fost folosite boabe atent selectionate  de cafea Arabica 100%, supuse unui proces lent de prajire. Aceasta cafea  impresioneaza prin aroma inconfundabila , cu un gust divin si crema consistenta.

  51,50 lei
 • Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest -cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  47,50 lei
 • Cafeaua Movenpick Der Himmlische este unul din cafele cele mai bune ale producatorului J.J.Darboven, o selectie de boabe 100% Arabica ce impresioneaza prin aroma bogata si gustul complet. Secretul acestui amestec incomparabil este combinarea a 9 tipuri de cafea diferite, prajite si macinate dupa o reteta speciala elvetiana. 

  23,00 lei 29,00 lei
 • Cafea Pure Origins Colombia Supremo este o cafea care se recunoaște după bobul mare, neted și lucios, ce capătă prin prăjire arome memorabile, de condimente, nuci și alune. Pentru J.J. Darboven cafeaua a fost întotdeauna o mare bucurie și cine vrea să se bucure de o cafea deosebită, de asemenea trebuie să creadă în calitatea vieţii oamenilor care o produc.  

  70,00 lei
 • Cafe Crema Intencion ecologico - un amestec din boabe cultivate ecologic ce dau cafelei o aromă fină, cu un gust delicat. Această cafea este încet prăjiă printr-o metodă de producţie specială, care conferă calitate și savoare. Intención Café Crème provine de la micii poducători, sprijiniţi astfel în păstrarea metodelor tradiţionale de cultivare.

  50,00 lei
 • Eilles Gourmet este o cafea atent selectată, prăjită și macinată conform tradiţiei păstrate de generaţii întregi a renumitei case Joseph Eilles. Această cafea încântă chiar și cele mai exigente gusturi, fiind  apreciată pentru aroma desăvârșită și crema sa consistentă. Este ideală pentru prepararea la filtru sau ibric.

  25,00 lei 29,00 lei
 • Darboven Cafea Verde Espresso Bio – este o cafea cu un gust desăvârșit, o cafea organică ce susţine ideea de durabilitate a mediului. Micii producători practică o agricultură ecologică, certificată în conformitate cu Regulamentul Organic al U.E. Acest tip de agricultură oferă sentimentul celui care o practică de protejare a mediului pentru generaţiile...

  54,00 lei 65,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.