J. J. Darboven

Pentru J.J. Darboven, companie care își are începuturile în 1866, cafeaua a fost întotdeauna o mare bucurie iar noi, vă invităm să încercați o cafea deosebită dintre selecțiile prezente pe site. J.J. Darboven este brandul sinonim cu pasiunea pentru o cafea bună.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

 • J.J.Darboven Alfredo Espresso Cremazzurro -acest sortiment vă oferă posibilitatea preparării unui espresso autentic italian, iar amestecul perfect de Arabica și Robusta fac ca Alfredo Cremazzurro să fie pe placul oricărui iubitor de cafea.

  39,90 lei
 • Ciocolata Cocaya Classic Brown este un produs marca J.J. Darboven şi conţine 13% cacao. Dacă alegeți sortimentul de ciocolată COCAYA, veți obține nu numai ciocolată caldă ci și un gust de primă clasă. Acest produs este ideal pentru aparatele de vending, pentru prepararea unei băuturi delicioase la tine acasă. Se poate amesteca cu lapte sau apă.

  23,26 lei
 • JJ Darboven Creme Bistro Montana este o cafea mai intensă faţă de celelalte sortimente de cafea din gama JJ Darboven Classics, dar este totuși armonioasă, şi oferă un gust plăcut şi o aromă intensă fiecărei băuturi preparate. Sortiment de cafea cu grad de prăjire Dark, este perfect pentru espresso și ristretto.

  53,53 lei
 • J.J. Darboven Espresso 100% Arabica este  un sortiment de cafea perfect pentru aparatele de vending, cu o aromă plăcută si un gust intens. Conține un amestec de cafea 100 % Arabica. Perfect pentru un espresso clasic.

  52,96 lei
 • J.J.Darboven Espresso Massimo Forte este un amestec de cafea Arabica și Robusta, ce se caracterizează printr-o aromă intensă, cu un gust echilibrat cu note de piper și cuișoare și un grad de prăjire Dark.  Espresso Massimo Forte este o cafea placută, potrivită pentru orice automat de cafea. 

  41,91 lei
 • J.J.Darboven Melange Finesse este o cafea produsă din boabe de cafea atent selecţionate oferă un gust echilibrat şi o aromă fină cafelei, având un gust moale şi elegant ce va încânta orice consumator.

  53,53 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.