LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Promoții

Cele mai noi promotii la cafea boabe, capsule cafea, cafea macinata, aparate de cafea si nu numai!

 • Movenpick Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Boabe rafinate de cafea din cele mai bune regiuni în creștere din lume conferă acestei cafele aroma sa bogată și puternică.

  56,15 lei 60,52 lei
 • Capsule Lavazza A Modo Mio Passionale incanta cu gustul armonios, plin si dulce. Acest produs este obtinut din boabe de cafea 100% Arabica din Brazilia, boabe corpolente, cu note fine de fructe uscate, si boabe de cafea Arabica din India, cu arome intense și dulci; aceste calități, împreună cu o prăjire atent controlata dau o aroma buna, corpolenta, cu...

  39,90 lei 46,90 lei
 • Eilles Tee Summer Berries  Teebeutel  Amestec de fructe pur, armonios, cu aroma fină de zmeură proaspătă și căpșuni coapte. Ceaiul Eilles este deosebit de aromat și are un gust mai proaspăt decât vă așteptați!  Linia de plicuri de ceai de lux, de la EILLES, au ambalajul elegant al pungii de folie, ideală pentru cadouri! 

  13,90 lei
 • Capsule Lavazza Cremoso - fiecare capsula contine cafea macinata Arabica din America Centrală și de Sud și Robusta asiatică, cucerind cu gustul delicios de ciocolata si fructe uscate. Cutia contine 16 capsule. Gramaj: 128 g.

  23,05 lei
 • Capsule Lavazza A Modo Mio Espresso Intenso cu un gust intens si corpolent, acest amestec de cafea din Asia de Sud-Est, cu aroma puternica si note picante, perfect amestecate cu Arabica din Brazilia au ca rezultat o cafea care se caracterizeaza prin gustul persistent si o bogatie de arome. Note intense de cacao si condimente.

  39,90 lei 46,90 lei
 • Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea. Sortimentul are o aromă intensă, puternică și gust plin. Note lemnoase Intensitate:9/10 Prajire intensa

  50,10 lei 55,10 lei